Uitje

Uitje met de kinderen

Een gezellig, actief dagje weg met de kinderen? Kijk dan hieronder voor de mogelijkheden.

Uitje met de kinderen
Activiteiten tijdens dit uitje
Doen

10:00-13:00: Natuur-speeltuin Beverbos

Langs Zuidland loopt het water De Bernisse dat aansluit op de Stompaardse Plas van Simonshaven. Naast het strandje bij de Stompaardse Plas is een natuurspeeltuin te vinden genaamd het “Beverbos”. Dit stukje natuurspeeltuin is niet ingericht met standaard speeltoestellen, maar met natuurlijke materialen waar kinderen kunnen klimmen, balanceren en kruipen. De zonne-energie zorgt voor stromend water. Daarnaast zijn er zitplaatsen voor de ouders aanwezig.

Meer over deze activiteit
Eten en drinken

13:00-15:00 Pannenkoeken eten bij de Pannekoekenbakker

De Pannekoekenbakker Zuidland is gelegen aan de Stompaardse plas met een prachtig uitzicht over het water en de natuurgebieden. Een heerlijke plek om een pannenkoek te eten en te recreëren. Ze beschikken over een speeltuin, midgetgolf, bootverhuur en drie restaurant ruimtes met een verschillend thema voor in totaal 250 gasten.
*woensdag, zaterdag & zondag geopend vanaf 12:00. Donderdag en vrijdag vanaf 16:00.

Meer over deze activiteit
Doen

15:00-18:00: Spelen in Monkey Town.

Na het eten kunnen de kinderen nog even spelen in het speelparadijs van Monkey Town. De kinderen kunnen hier klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super lego, ravotten in de ballenbak en voetballen of basketballen in de extra grote voetbalkooi. Daarnaast is er voor de allerkleinsten een grote peuterhoek, die speciaal voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht.

Meer over deze activiteit

18:30-21:00: Dineren bij Restaurant De Krom in Spijkenisse

Heerlijk eten en drinken in een knusse omgeving waar sfeer en gezelligheid de scepter zwaaien. Dat is waar alles om draait, in Restaurant De Krom.

Meer over deze natuur

Op de kaart

Resort Città Romana

Een gezellig, actief dagje weg met de kinderen? Kijk dan hieronder voor de mogelijkheden.

Natuur

Routes

Visit Voorne heeft diverse routes in de omgeving van Voorne gemaakt. Zo kunt u het eiland ontdekken per fiets, wandelend of met de auto/motor. De rout…

Lees meer
Activiteit

De Pannekoeken bakker

De Pannekoekenbakker Zuidland is gelegen aan de Stompaardse plas met een prachtig uitzicht over het water en de natuurgebieden. Een heerlijke plek om …

Lees meer

Nieuwsbrief