Haringvliet

Het Haringvliet is een voormalige zeearm van de Noordzee. Door de aanleg van de Haringvlietdam is deze afgesloten. Echter zijn sinds 2018 de sluizen op een kier gezet waardoor er weer vissen naar het Haringvliet kunnen trekken.

Vissen

Het Haringvliet is een viswater met internationale allure. Van over de hele wereld komen sportvissers naar Hellevoetsluis om mee te kunnen doen aan de World Predator Classics (viswedstrijd). In het Haringvliet zwemmen de grootste baarzen van Europa, maar ook zwemt er snoekbaars, snoek en roofblei. Het beste vis je op het water, maar ook streetfishing is hier zeer populair.

Wil je ook het water op? Hier dan een boot bij Snoekbaarsbootverhuur.

Stranden

Rondom het Haringvliet zijn ook diverse stranden te vinden. Bijvoorbeeld het Quackstrand en het Piratenstrandje. Zeker die laatste is leuk om met kinderen naar toe te gaan zodat ze kunnen spelen op het grote schip.

Marina Cape Helius

Marina Cape Helius is de jachthaven van Hellevoetsluis. Hier kunt u een ligplaats huren voor een langere tijd of slecht voor één nacht. Zeehelden als Piet Hein, Maarten Tromp en Michiel de Ruyter gingen u al voor.

Kijk op de website voor meer informatie!

Nieuwsbrief