Strand Brouwersdam

De Brouwersdam is de dam die Goeree-Overflakkee en Zeeland met elkaar verbind. Door deze dam wordt de Noordzee afgesloten en is het Grevelingen meer ontstaan. Halverwege de dam is een strand ontstaan.

Type strand

Het strand van de Brouwersdam wordt druk bezocht door sporters. Doordat het strand midden op het water ligt staat er vaak veel wind. Dit maakt dat het strand gelieft is bij vele kitesurfers. Daarnaast valt er op het strand ook veel te beleven. Zo is het mogelijk om te blokarten of kite buggyen. Natural High leert u alle mogelijke manieren om van de wind te genieten.

Maar tussen de duinen is het met een zonnetje ook heerlijk rustig vertoeven.

Strandtenten

Aan de Brouwersdam staan verschillende strandtenten. Alle tenten hebben een eigen sfeer, het is aan u welke uw voorkeur heeft!

Parkeren

U kunt over de gehele Brouwersdam gratis parkeren. U zet de auto op het schuine gedeelte van de Brouwersdam.

Camper & Caravan

Verbaas u niet over de hoeveelheid campers en caravans die staan uitgestald langs de Brouwersdam. De dagjes mensen mogen gedurende de dag met hun camper of caravan langs de rand staan. Het is echter verboden om hier te overnachten.

Consert at Sea

Ieder jaar veranderd de Brouwersdam in een groot festival terrein. In juni vindt hier namelijk Concert At Sea plaats. Een festival met diverse artiesten uit binnen en buitenland aangevoerd door de Zeeuwse band Bløf. Geniet van dit driedaagse festival met een prachtig uitzicht en de mooiste zonsondergang!

Kijk de website voor de komende editie!

Nieuwsbrief