Bericht

Local Nature Guide

Bij Local Nature Guide ga je op pad met een locale gids die je alles kan vertellen over de natuur! Op Voorne-Putten is dat Kevin Varekamp

Local Nature Guide is opgericht door natuurliefhebbers omdat het vaak lastig is om een goede lokale gids te kunnen vinden. Op dit platform wordt het aanbod van gidsen en natuuractiviteiten in heel Nederland bij elkaar gebracht. Op deze manier wordt het aanbod overzichtelijker en kunt u gemakkelijk boeken.

Uniek aan Local Nature Guide is dat je boekt bij een gids, in plaats van organisatie. Daardoor weet je precies met wie je op stap gaat. Wil je een gids die alles weet over paddenstoelen, iemand die goed is met kinderen of gewoonweg lekker struinen door de duinen? Op basis van reviews, plaats, beschikbaarheid, expertise en prijs kies je de  perfecte gids voor jou.

Kijk op www.localnatureguide.com/nl voor meer informatie!

Kevin Varekamp

“Als jonge kerel met passie voor de natuur ben ik graag op pad met mijn verrekijker. Ik vind het leuk om mensen bewust te maken van het bijzondere van de gewone natuur om hen heen. Het liefst zet ik ”mijn” Zuid-Hollandse eilandje Voorne eens goed in de kijker om iedereen te laten zien welke vogelsoorten er allemaal te vinden zijn onder de rook van Rotterdam.”

Op Voorne-Putten ligt een diversiteit aan gebieden met onder andere ondergelopen weilanden, kleine bossen, rietvelden, duinen en natuurlijk is het strand nooit ver weg. Ook de Maasvlakte ligt binnen handbereik wat er voor zorgt dat er een mooie verscheidenheid aan vogelsoorten te vinden is met natuurlijk de nadruk op soorten die kustgebieden prefereren.

Nieuwsbrief